Username:

Password:

Gl�mt l�senordet? / Hjälp

Vår service är din trygghet

service-600px

En Beckerprodukt är tillverkad för att klara sin uppgift under mycket lång tid, men som med de flesta mekaniska utrustningar behövs naturligtvis service ibland.

Rätt utförd service vid rätt tillfälle med Becker-originaldelar ger dig och dina kunder en välförtjänt trygghet. Oavsett om det gäller den grafiska industrin, förpackningsmaskiner, robotautomation eller processer inom miljöteknik och sortering av avfall, så är det viktigt att vakuum och blåsluft finns till hands när den behövs.

Med ett Becker service/underhållsavtal minimeras risken för oväntade stopp i din produktion eller process. Behovet av serviceintervall varierar givetvis och bestäms i samråd med dig. Ofta är en årlig översyn och service fullt tillräcklig. Våra utbildade servicetekniker ser över dina vakuumpumpar och kompressorer samt elektroniska styrenheter i centrala system.

Du väljer själv om vi kommer till dig eller om du skickar din pump till vår serviceverkstad. Notera gärna att vi utför service och kompletta renoveringar på flera andra kända fabrikat i branschen.

Undvik risken för kostsamma maskinstillestånd, ett underhållsavtal är faktiskt billigare än du tror. Slutligen, det kan väl vara skönt att veta att vi alltid har en lånepump på hyllan?